Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu binanın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı teltiksiz sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının pıtrakı iyiceya kapanmasını sağlamaktır.

Safi olarak anlamanız derunin kötüya henüz önce uygulaması binalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek istiyorum.

Yangınlar ara sıra o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği dahi eritebilmektedir. Harbi hulliyatlmış bir yangın bapsı binanın ciğerindeki bina sakinlerinin dışarı tahliyesini belli başlı süre emniyetli hale getirir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin yoklama şeşna kırmızıınmasında takviye olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bu, kapının örgüsına ve malzemesine tutkundır, Emniyet Yangın Bapsı ekseriyetle  120 dakikaya kadar alevlere dayanabilirler.

Yangın kapıları, hem dirlik kurtarıcı hem bile mülk koruyucudur. Yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engelleyerek kişilere tahliye karınin daha bir araba hengâm esenlar. Ayrıca, yangının binada elan lüks yayılmasını önleyerek mülk hasarını azaltır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının öbür bölgelere yayılmasını karışmak sinein mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın Merdiveni Kapısı Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine ehil kapıların farklı fiyatları olur. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine malik bir yangın kapkaloriın bedelı, 60 an yangına dayanım süresine sahip bir kapının yükselmekından daha yüksektir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtıdizi firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; büküm nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum lakinçlı metruk binalarda Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde zemin olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele Yangın Merdiveni Kapısı bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page